T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları bünyesindeki bir tiyatro topluluğu, "Hiç Kimsenin Öyküsü" adlı oyunuyla 23-24 Nisan tarihlerinde Erbaa'da sanatseverlerle buluşacak.

Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezi'nde sergilenecek olan oyun, karşıt cephelerde savaşan iki askerin, barış ilan edilip evlerine dönerken bir tren vagonunda karşılaşması ve aralarında başlayan çatışma ve hesaplaşmayı konu alıyor.

Oyunun yazarı Baki Erdi Mamikoğlu, yönetmenliğini ise Levent Aras üstleniyor. A. Arif Atalay, Ergenekon Cemil Başdoğan ve Erşan Utku Ölmez'in rol aldığı oyunun dekor ve kostüm tasarımları Aytuğ Dereli ve Gökçe Şener, ışık tasarımı Murat Yayla, müzikleri ise Gürkan Çakıcı tarafından hazırlandı.

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'IT DEVLET TIYATRLAHI ЛBИ 34 ERZURUM HÍÇ KİMSENİN ÖYKÜSÜ YAZAN: BAKİ ERDI MAMİKOĞLU YÖNETEN: LEVENT ARAS ERBAA DEKOR MORXKAMEATUOCESHAA TASARIMI: DERELI KoΣ TASARIMI: CÖKÇE ŞENER IŞIK TASARIMI: MURAT YAYLA MÜZİK 23-24 AHMET YENİHAN NISAN 20.00 KONGRE NGREVEKÜLTÜRMERKEZİ VE EKÜLTÜR MERKEZİ Biletleri Ahmet Yenihan Kogr ve Kultur Merkezinden temin Merkezindenteminedebilrsiniz edebil siniz.' görseli olabilir"Hiç Kimsenin Öyküsü" oyununu izlemeye davet eden Erbaa Belediyesi tiyatro oyunu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Tokat'ta Kurban Bayramı Yaklaşırken Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu! Tokat'ta Kurban Bayramı Yaklaşırken Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu!

''Erzurum Devlet Tiyatroları tarafından 23-24 Nisan tarihlerinde Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezimizde düzenlenecek 'Hiç Kimsenin Öyküsü' adlı tiyatro oyununun biletlerini Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezimizden tamin edebilirsiniz.Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.''

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)