Hem Sanatçı hem de  1. Sınıf Emniyet Müdürü  olan Ahmet Sula Erbaa Belediyesinin düzenlediği söyleşi programına katıldı.

Erbaa Belediyesi tarafından organize edilen Moral, Motivasyon ve Farkındalık konulu söyleşide Ahmet Sula Erbaalılarla buluştu. Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen söyleşiye, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Bugün çok kıymetli bir sanatçıyı, değerli bir hatibi Erbaa'da ağırladık.Resim, kaligrafi, tiyatro, müzik ve şiir çalışmalarıyla tanınan Ahmet Sula'nın katılımıyla Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz 'Moral, Motivasyon ve Farkındalık' konulu söyleşiden ziyadesiyle istifade ettik.Söyleşimize katılan bütün hemşehrilerimize ve değerli sanatçı, hatip ve emniyet müdürü Ahmet Sula'ya teşekkür ediyorum." dedi.

Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)

Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı! Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı!

suna2

Editör: Muhammed Özkan