Yunanistan Haberleri

yunanistan haberleri ve güncel yunanistan gelişmeleri, yunanistan ile ilgili tüm video, yunanistan fotoğrafları ve yunanistan haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Edirne'de yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan terör örgütü PKK şüphelisi M.F., yakalandı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'in bir televizyon programında yaptığı "F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz"

GÜNDEM

Aydın Kuşadası`nda, Yunanistan'ın Sisam Adası'na geçme hazırlığında oldukları belirlenen 2 kaçak göçmen jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Meriç Nehri'nde Türkiye-Yunanistan 2'nci sınır geçiş köprüsü projesinin tamamlanmak üzere olduğunu ve 2024 yılı...

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Ege Denizi’nde Midilli Adası’nın kuzeyinde Yunanistan'ın Türk kara sularına geri ittiği düzensiz göçmenlerin İHA ile tespit edilerek,...

GÜNDEM

Edirne İpsala`da çok sayıda suçtan aranma kaydı olan C.B., yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçmak isterken yakalanarak, gözaltına alındı.

GÜNDEM

Edirne'de son 1 haftada Yunanistan'a kaçmaya çalışan 9 terör örgütü şüphelisi, gözaltına alındı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 3'ü FETÖ, 1'i de DEAŞ mensubu 6 şüphelinin Suriye ve Yunanistan hudut hatlarında yakalandığını açıkladı.

GÜNDEM

Edirne'de yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isteyen 8 kaçak göçmen yakalandı.

GÜNDEM

İzmir Çeşme`de açıklarında, Yunanistan unsurlarının geri ittiği can salının kayalıklara çarpıp batmasıyla ölen 7 kaçak göçmenin cesedine ulaştı.

ÖZEL HABER

Akdeniz Belediye Spor Kulübü sporcusu ve Milli Kick Boksçu Hatip Emlek, Yunanistan ve Makedonya’da düzenlenecek ‘Avrupa Şampiyonalarına’ seçildi.

ÖZEL HABER

Yunanistan ise 'lik artışıyla dikkat çeken bir diğer destinasyon oldu.