Yollarla Haberleri

yollarla haberleri ve güncel yollarla gelişmeleri, yollarla ile ilgili tüm video, yollarla fotoğrafları ve yollarla haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'a gitmek isteyen 5 kaçak göçmen yakalandı, 4 organizatör tutuklandı.

ÖZEL HABER

MSB: Yunanistan'dan ülkemize ve ülkemizden Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4'ü FETÖ üyesi 5 kişi hudut kartallarımız tarafından yakalandı.

ÖZEL HABER

Kaçak yollar ile Türkiye’den Yunanistan ve Suriye’den kaçak yollar ile geçmeye çalışan 12 kişi kişi kıs kıvrak yakalandı.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 4’ü PKK mensubu, toplam 6 kişinin yakalandığını açıkladı.

ASAYİŞ

MSB: Yunanistan'dan ülkemize girmeye çalışan 3 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yakalanan şahısların FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

ASAYİŞ

MSB: Hudut Kartallarımız, Yunanistan’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 10 kişiyi yakaladı. Yakalanan şahıslardan 3'ünün FETÖ,...