Yogunlugu Haberleri

yogunlugu haberleri ve güncel yogunlugu gelişmeleri, yogunlugu ile ilgili tüm video, yogunlugu fotoğrafları ve yogunlugu haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ERBAA HABER

Bayram için memleketlerine gitmek gelen gurbetçiler ve alışveriş için köylerden ilçe merkezine gelenler trafik yoğunluğunu artırdı.

ÖZEL HABER

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında yer alıp, 'kilit kavşak' olarak adlandırılan Kırıkkale'de, bugün de trafik yoğunluğu sürdü.

ÖZEL HABER

Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında değerlendirmek isteyenler İstanbul Havalimanı'nda yoğunluğu neden oluyor.

ÖZEL HABER

Ramazan Bayramı'nda ilan edilen ve yarın başlayacak 9 günlük bayram tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında değerlendirmek isteyen vatandaşlar...

ERBAA HABER

Ramazan Ayının Gelmesiyle Pazarında yoğunluk oluştu! Peki fiyatlarda değişiklik var mı?

ÖZEL HABER

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İzmir'in son gününde ziyaretçi sayısı daha da arttı. Festival alanı dolarken, yine renkli...

ÖZEL HABER

İzmir'in turistik ilçesi Foça sahillerinde ortaya çıkan denizanaları yoğunluğu ile bugün vatandaşların tedirgin olduğu bölgede bazı plajlar boş kaldı.

ÖZEL HABER

Kurban Bayramı'nın 9 günlük tatilinde yolların kesişme noktasındaki Afyonkarahisar'dan, toplam 1 milyon 100 bin araç geçiş yaptı.