Yandı Haberleri

yandı haberleri ve güncel yandı gelişmeleri, yandı ile ilgili tüm video, yandı fotoğrafları ve yandı haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde deprem konutlarının inşaatında çalışan işçilerin kaldığı 5 konteyner, gece saatlerinde çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

GÜNDEM

Beylikdüzü'nde ahşap imalathanesi olarak kullanılan 3 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

ÖZEL HABER

Avcılar D-100 Karayolunda seyir halindeki otomobilin ön kısmında yangın çıktı. Alev alev yanan otomobil itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

ÖZEL HABER

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, 4 dairenin bulunduğu 2 katlı bina yandı.

ERBAA HABER

Erbaa Erek Mahallesinde çıkan yangında bir traktör, iki kamyonet, bir hafif ticari araç ve tarım aletleri yandı.

ÖZEL HABER

Üsküdar'da içinde yolcuların bulunduğu İETT otobüsü, motor kısmından yanmaya başladı.Şoförün dikkatli olması olası bir faciayı önledi.

ÖZEL HABER

Ümraniye Şile Otoyolu'nda seyir halindeki otomobil alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen otomobil kullanılamaz hale geldi.

ÖZEL HABER

Antalya'da bir lastik deposunda meydana gelen yangında 7 bine yakın lastik yandı. Maddi zararın ise 10 milyon TL civarında olduğu...

GÜNDEM

Sultanbeyli'de, bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek 3 katlı bir binanın çatısını sardı.

ÖZEL HABER

Aksaray’da elyaf yüklü TIR’ın dorsesi yandı. O anları cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

ASAYİŞ

Ataşehir'de seyir halindeki otomobilde elektrik kontağından çıkan yangında alev alev yanan otomobili itfaiye ekipleri söndürüldü.

GÜNDEM

Amasya’nın Göynücek ilçesinde çıkan yangında 2 ev, 2 garaj ve samanlık yanarak kullanılamaz hale geldi.