Trendyol Haberleri

trendyol haberleri ve güncel trendyol gelişmeleri, trendyol ile ilgili tüm video, trendyol fotoğrafları ve trendyol haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

E-ticaret platformlarından Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partner”i oldu. İş birliği, Türkiye’yle birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacak.

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında deplasmanda Başakşehir FK, konuk ettiği Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etmeyi başardı.

ÖZEL HABER

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yardımcı antrenör Burak Yılmaz ile...

SPOR

Süper Lig’in 8’inci haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak Trabzonspor, maçın hazırlıklarına sabah gerçekleştirdiği antremanla başladı.

ÖZEL HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Senegalli defans oyuncusu Pape Abou Cisse ile 3 yıllık anlaşma yaparak renklerine bağladı.

SPOR

Trendyol Spor Toto Süper Lig'in 4’üncü haftasında Gaziantep FK, sahasında konuk ettiği Galatasaray’a 3-0 yenildi.

ÖZEL HABER

E-ticaret platformu Trendyol, Filenin Sultanları’na Avrupa Şampiyonası’nda destek olmak amacıyla Megastar Tarkan ile yeni çektiği reklam filmini gösterime sunuldu.