Tokaterbaasondakika Haberleri

tokaterbaasondakika haberleri ve güncel tokaterbaasondakika gelişmeleri, tokaterbaasondakika ile ilgili tüm video, tokaterbaasondakika fotoğrafları ve tokaterbaasondakika haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) tek liste gidilen 14'üncü İl Kongresi'nde, mevcut başkan Alparslan Doğan İl Başkanlığı'nı yeniden kazandı.

ÖZEL HABER

Kocaeli ve İstanbul'da gençleri kandırarak Kuzey Irak'taki terör örgütü kamplarına götürdüğü belirlenen şüpheli M.B, gözaltına alınanarak tutuklandı.

ÖZEL HABER

Denizli Pamukkale’De yolcu otobüsü, minibüs ve hafif ticari aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden Mutluluk ailesi bugün düzenlenen cenaze töreniyle toprağa...

ERBAA HABER

Erbaa’da vatandaşlar, Türkiye ile Sırbistan arasında oynanan 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası final maçını Cumhuriyet meydanında seyretti.

ÖZEL HABER

Biden, Florida’daki Kasırgadan Etkilenen Aileleri ziyaret etti.

ÖZEL HABER

Aydın Efeler’de, eğitim uçağı, havaalanına zorunlu iniş yaparken bilinmedik bir sebepten tarlaya düştü.

ÖZEL HABER

Bitlis’te yasak olmasına karşın şahin ve doğan türü kuş avlamaya çalışan kişiye, 11 bin 890 TL idari para işlemi yapıldı.

ÖZEL HABER

Dedeağaç'ta çıkan yangın yüzünden geçici olarak kapatılan İpsala Gümrük Kapısı ve Yunanistan Kipi Gümrük Kapısı yeniden hizmete açıldı.

ÖZEL HABER

Hatay'da silahlı terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan emniyet müdürü jandarma...