Tekirdağhaberleri Haberleri

tekirdağhaberleri haberleri ve güncel tekirdağhaberleri gelişmeleri, tekirdağhaberleri ile ilgili tüm video, tekirdağhaberleri fotoğrafları ve tekirdağhaberleri haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Tekirdağ'da etkili olan lodos deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Tekirdağ'da balıkçılar, teknelerini barınağa çekerek, lodosun etkisini kaybetmesini bekliyor.

ÖZEL HABER

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde tabanca ile öldürülmüş halde bulunan Sevgi Taşkan'ın eski eşi Hüseyin U., polisteki sorgusunda cinayeti itiraf etti.

ÖZEL HABER

Tekirdağ'da bir atık toplayıcısının üzerinde zıpladığı rögar kapağını yerinden çıkartarak çaldığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

ÖZEL HABER

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde jandarmanın ev ve depoda yaptığı aramada 618 litre sahte içki ve 5 bin 600 makaron ele geçirildi.

ÖZEL HABER

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde şüphe üzerine durdurulan iki kişinin üzerinde çok sayıda uyuşturucu madde ve hap ele geçirildi.

ÖZEL HABER

Tekirdağ'da limanda demirli römorkörde çıkan yangında dumandan etkilenen F.K., hastaneye kaldırıldı.

ÖZEL HABER

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde jandarmanın bir evde yaptığı aramada 79 litre sahte şarap ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı, fuhuş yaptığı belirlenen yabancı uyruklu 6 kadın sınır...

ÖZEL HABER

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde polisin yaptığı çalışmada uyuşturucu sattığı belirlenen ve üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan E.Ç., tutuklandı.

ÖZEL HABER

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde otomobilin çarptığı Gülşah Mete (33), gezdirmeye çıkardığı köpeği ile birlikte öldü.

ÖZEL HABER

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey sorumlusu olduğu belirtilen A.H., yakalanıp, tutuklandı.

ÖZEL HABER

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde jandarma ekiplerinin bir evde yaptığı aramada uyuşturucu maddeler ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.