Patlama Haberleri

patlama haberleri ve güncel patlama gelişmeleri, patlama ile ilgili tüm video, patlama fotoğrafları ve patlama haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Bir apartman dairesinde dün yaşanan patlamada yaralanan Özgür Ateş İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

ERBAA HABER

Erbaa'da Kuruçay mahallesinde meydana gelen mutfak tüpü patlaması sonucunda evde bulunan 1 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Muğla Bodrum`da, ana isale hattında yaşanan patlama nedeniyle onarım çalışmaları sürerken, 16 mahalleye bir süre su verilemeyeceği söylendi.

GÜNDEM

Avcılar'da, bir binanın girişindeki elektrik panosunda yangın meydana geldi yangın sırasında gerçekleşen patlamalar, cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

GÜNDEM

Batman’da tamir için bir iş yerine gönderilen cep telefonu, patlayıp alev aldı.

ÖZEL HABER

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki özel limanda, atık tankında patlama oldu. Patlama sonrası çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

ÖZEL HABER

Eskişehir Valiliği, kentte duyulan ‘patlama’ sesinin 1’inci Ana Jet Üssü Komutanlığı’ndan havalanan test ve tecrübe uçuşundaki bir jet motorlu uçağının...

TOKAT HABER

Tokat'ta, Hüseyin Akbaş Spor Salonu inşaatında çıkan yangında depoda bulunan oksijen tüpleri patladı. Dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

ÖZEL HABER

Sivas’ta bir mobilya fabrikasında kaynak yapıldığı sırada meydana gelen patlamada 1’i ağır, 2 işçi yaralandı.

ÖZEL HABER

Konya'da, evde meydana gelen patlamada, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı. Patlamanın, doğal gaz kaçağından kaynaklandığı üzerinde duruluyor.

ÖZEL HABER

Kastamonu'da elektrikli battaniyenin patlaması sonucu çıkan yangında bir kişi yaralandı.

ÖZEL HABER

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İlksan A. (51), ocaktan aldığı düdüklü tencerenin havasını almadan kapağını açtı. Yaşanan patlamayla yüzü ve kollarından yaralanan...