Operasyonlarında Haberleri

operasyonlarında haberleri ve güncel operasyonlarında gelişmeleri, operasyonlarında ile ilgili tüm video, operasyonlarında fotoğrafları ve operasyonlarında haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova'da eş zamanlı düzenlenen 'Mahzen-6' operasyonlarında organize suç örgütünün çökertildiğini ve 15 kişinin yakalandığını açıkladı.

ÖZEL HABER

İzmir'in 13 ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında piyasa değeri 28 milyon 500 bin TL olan ürünler ele geçirildi, 42 şüpheli gözaltına...

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 gündür ülke genelinde düzenlenen 'Çember-12' operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 3 bin 257 firarinin yakalandığını...

ÖZEL HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik 14 ilde gerçekleştirilen 'Kıskaç-6' operasyonlarında 42 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

ÖZEL HABER

'Kafes' operasyonları kapsamında gerçekleşen operasyonda jandarma komutanlığı tarafından yürütülen operasyonda 'Uzuner' ve 'Pelit' çeteleri olarak bilinen 2 suç örgütü çökertildi.

ÖZEL HABER

Konya'da geçtiğimiz bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarda gözaltına alınan 41 şüpheli tutuklanarak gözaltına alındı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde devam eden arama tarama faaliyetlerinde teröristlere ait çok sayıda mühimmat ele geçirdi.