Mersinhaberleri Haberleri

mersinhaberleri haberleri ve güncel mersinhaberleri gelişmeleri, mersinhaberleri ile ilgili tüm video, mersinhaberleri fotoğrafları ve mersinhaberleri haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Mersin’in Erdemli ilçesinde dün akşam meydana gelen dolu yağışı, ekili alanlarda zarara neden oldu.

ÖZEL HABER

Mersin’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün fırtına uyarısının ardından yük gemileri kıyıya yaklaştı.

ÖZEL HABER

Mersin’de, trafik jandarması tarafından 2 bin 482 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsü denetlenerek koruma başlığı takmayan, geçerli zorunlu mali sorumluluk...

ÖZEL HABER

Mersin'de yasa dışı bahis şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken, 2 kişi de aranıyor.

ÖZEL HABER

Mersin’de yasa dışı avcılık yapanların kurduğu tuzağa yakalanan nesli tehlikesi altındaki ‘Bayağı çakır kuşu’ kurtarıldı.

ÖZEL HABER

Mersin'de kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp, Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarını dolandıran 7 şüpheli, operasyon ile yakalandı.

ÖZEL HABER

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuklandı.

ÖZEL HABER

Mersin’de gece boyunca etkili olan yağışlar ve fırtına nedeniyle Yenişehir Belediyesi ekipleri teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürdü.

ÖZEL HABER

Mersin'in Tarsus ilçesinde Zülfikar Güzel (56), aynı mahallede yaşadığı H.K. (72) tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

ÖZEL HABER

Mersin'de terör örgütleri DEAŞ, DHKP-C ve THKP-C'ye yönelik operasyonda 4 şüpheli, yakalandı.

ÖZEL HABER

Mersin’de sokakta ilerleyen otomobilin üstüne, bir evin damındaki adaklık keçi düştü. Keçi yara almazken, otomobilde hasar oluştu.

ÖZEL HABER

Mersin’de kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakkında ‘Kadına karşı kasten öldürme’ suçundan...