Maçı Haberleri

maçı haberleri ve güncel maçı gelişmeleri, maçı ile ilgili tüm video, maçı fotoğrafları ve maçı haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Trabzonspor, Süper Lig’in 31’inci haftasında oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

SPOR

Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor, sahasında Galatasaray'a 5-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı...

SPOR

A Milli Futbol Takımı; 18 Kasım’da hazırlık maçında deplasmanda Almanya ve 21 Ekim’de yine deplasmanda Galler ile oynayacağı EURO 2024...

TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Perakende Mahallesi'nde belediye tarafından inşa edilen Kapalı Spor Salonu'nda gençlerle basketbol maçı yaptı.

ÖZEL HABER

Fenerbahçe, yarın deplasmanda Spartak Trnava ile oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 2'nci maçının hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

Fenerbahçe, Süper Lig’in 7’nci haftasında pazar günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

SPOR

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Danimarka ekibi FC Nordsjaelland ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde...

ÖZEL HABER

Trabzonspor’da Süper Lig’in 5’inci haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti.

SPOR

Şiddetli yağış yüzünden iptal edilen Samsunspor - İstanbulspor Maçı 8 Kasım’da Oynanacağı açıklandı.

ERBAA HABER

Erbaa’da vatandaşlar, Türkiye ile Sırbistan arasında oynanan 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası final maçını Cumhuriyet meydanında seyretti.

ERBAA HABER

TFF 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele edecek olan Merkür Jet Erbaaspor yaptığı yeni transferiyle hafta sonu hazırlık maçında seyircisiyle buluşuyor.

ERBAA HABER

2023-2024 sezonuna hazırlanan TFF 3.Lig ekibi Erbaaspor üçüncü hazırlık maçında Aliağa FK. 2-0 yenildi.