Küçükçekmecehaberleri Haberleri

küçükçekmecehaberleri haberleri ve güncel küçükçekmecehaberleri gelişmeleri, küçükçekmecehaberleri ile ilgili tüm video, küçükçekmecehaberleri fotoğrafları ve küçükçekmecehaberleri haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Küçükçekmece'de park halindeki otomobilin içende bir kişi başından vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu.

ÖZEL HABER

Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 2'nci katında yapılan böcek ilaçlaması nedeniyle binada oturan 4 kişi zehirlendi.

ÖZEL HABER

Küçükçekmece'de etkili olan yağmur sonrasında kapalı pazarı su bastı.

ÖZEL HABER

Küçükçekmece’de şiddetli fırtına, otomobil bakım servisinin cam bölmesini yerinden söktü, bir çalışanı da savurup yaralanmasına neden oldu.

ÖZEL HABER

Küçükçekmece’de şiddetli rüzgarın etkisiyle 5 katlı binanın çatısından kopan parçalar 2 binaya çarptıktan sonra kaldırımda yürüyen kişinin başına düştü.

ÖZEL HABER

Küçükçekmece’de iddiaya göre dur ihtarına uymayan sürücüyle polis arasında kovalamaca yaşandı.

ÖZEL HABER

Küçükçekmece’de galerici 36 yaşındaki Sertaç Çelikli'ye evinin önündeyken bir motosikletle gelen kişiler tarafından ateş açıldı.

ÖZEL HABER

Küçükçekmece’de bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilenirken üst katta mahsur kalan bir anne ve bebeği itfaiye...

ÖZEL HABER

Küçükçekmece'de bir restoranı uzun namlulu otomatik silah ve tabancalarla taradıktan sonra kaçan maskeli 3 şüpheli polisin operasyonuyla yakalandı.

ÖZEL HABER

Küçükçekmece'de, akşam saatlerinde Fatma Refet Angın Öğrenci Yurdu'nda kalan yaklaşık 60 öğrenci yedikleri yemekten zehirlendi.