KOORDİNASYON Haberleri

KOORDİNASYON haberleri ve güncel KOORDİNASYON gelişmeleri, KOORDİNASYON ile ilgili tüm video, KOORDİNASYON fotoğrafları ve KOORDİNASYON haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın katılımıyla fahiş fiyat artışı ile mücadele, ürün arzı, tüketiciyi...

GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) alt komisyon toplantısı gerçekleşti.

GÜNDEM

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve belediye bürokratları ile birlikte koordinasyon toplantısı yaptı.

GÜNDEM

Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi (OCHA), Gazze’deki son gelişmelere ilişkin durum raporu yayımladı.

GÜNDEM

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bakırçay Havzası'ndaki ilçeler Bergama ve Dikili'de koordinasyon toplantıları düzenledi.

TOKAT HABER

2024 Yılı İl Koordinasyon Kurulu 2. Toplantısı Vali Numan Hatipoglu başkanlığında ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantıda, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik atılması planlanan adımların...

ÖZEL HABER

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.

Toplantı, kurum amirleri, okul/kurum yöneticileri, rehber öğretmenler, okul aile birliği başkanlarının katılımları ile gerçekleşti.