Kelkithaber Haberleri

kelkithaber haberleri ve güncel kelkithaber gelişmeleri, kelkithaber ile ilgili tüm video, kelkithaber fotoğrafları ve kelkithaber haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık’ta başlayıp 4 ay süreceğini belirterek, "Kış lastiğine geçmek...

ÖZEL HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıkalma, İstanbul'da DEAŞ Terör Örgütüne Finans Sağlayan 5 Şüpheliye Gözaltına Alındığı ifade etti.

SPOR

Süper Lig ekibi Samsunspor, Belçikalı forvet oyuncusu Landry Dimata ve Danimarkalı orta saha oyuncusu Carlo Holse ile anlaşma sağladı.

ÖZEL HABER

Artvin'de sağanak, yağmur heyelanlara sebep oldu,8 köy yolu ulaşıma kapandı.

ÖZEL HABER

Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 10'u FETÖ mensubu, 13 kişi kıs kıvrak yakalandı.

ÖZEL HABER

Siirt Pervari yakınlarında çıkan orman yangınında 17 saat geride kalırken yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

GÜNDEM

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Hindistan’ın Bangalor kentinde düzenlenen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

ÖZEL HABER

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya Yeşilyurt’a bağlı evi yıkılan depremzedeler, TOKİ tarafından yapılan köy evlerine yerleşmenin mutluluğu yaşıyor.