Jandarma ekipleri Haberleri

jandarma ekipleri haberleri ve güncel jandarma ekipleri gelişmeleri, jandarma ekipleri ile ilgili tüm video, jandarma ekipleri fotoğrafları ve jandarma ekipleri haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Sivas Gürün`de kaybolan 13 büyükbaş hayvan, jandarma ekiplerinin dron ile yaptığı arama çalışması sonucu bulundu.

GÜNDEM

Şırnak'ta polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği kaçakçılık operasyonlarında toplam 85 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 4'ü tutuklandı.

GÜNDEM

Kastamonu'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, yasa dışı geyik avladıkları tespit edilen 5 şüpheliye toplam 443 bin 426 TL idari para...

GÜNDEM

Adıyaman'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında 16 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM

Bingöl`de, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 2 şüpheli kişi yakalanmıştır.

GÜNDEM

Bu olay Adıyaman'da meydana gelmiş ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyon sonucunda bir hırsızlık şüphelisinin yakalandığını gösteriyor.

GÜNDEM

Malatya'da Jandarma ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen bir şüpheli üzerinde düzenlediği operasyonda 1 kişiyi gözaltına almıştır.

GÜNDEM

Batman'da jandarma ekipleri tarafından yapılan bir kaçakçılık operasyonu sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM

Diyarbakır'da jandarma ekipleri, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere yönelik moral ziyaretlerinde bulunmuştur.

GÜNDEM

Batman'da jandarma ekipleri tarafından yolcu minibüsünde yapılan aramada bin 121 paket kaçak sigara ele geçirildi.

GÜNDEM

Kırklareli'de jandarma ekipleri, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında son bir hafta içinde yoğun bir operasyon gerçekleştirmiştir.

GÜNDEM

Bingöl Yayladere`de , jandarma ekiplerince gerçekleştirilen bir operasyonda PKK terör örgütüne ait 8 odalı bir sığınak ve içindeki çeşitli yaşam...