Istanbulspor Haberleri

istanbulspor haberleri ve güncel istanbulspor gelişmeleri, istanbulspor ile ilgili tüm video, istanbulspor fotoğrafları ve istanbulspor haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


SPOR

Süper Lig'in 33'üncü haftasında sahasında Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup olan İstanbulspor, bitime 5 hafta kala küme düştü

ÖZEL HABER

Beşiktaş, Süper Lig’in 27’nci haftasında 25 Şubat Pazar günü deplasmanda İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

ÖZEL HABER

Süper Lig'in 27'nci haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

SPOR

Galatasaray'da dünkü İstanbulspor maçı kadrosuna alınmayan Sacha Boey'in Bayern Münih ile anlaştığı ileri sürülürken, kulüp resmi teklifin artırılmasını bekliyor.

ÖZEL HABER

Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, teknik direktörleri Hakan Yakın ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

SPOR

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Fenerbahçe, yarın İstanbulspor deplasmanına çıkacak.

SPOR

Süper Lig’in 19’uncu haftasında Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan maçta İstanbulspor’u 5-1 mağlup etti.

SPOR

Süper Lig'in 19'uncu haftasında İstanbulspor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 16.00'da başlayan maçta hakem Volkan Bayarslan düdük çaldı....

ÖZEL HABER

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 8'inci haftasında bugün karşılaşacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyeme geçti.

SPOR

Süper Lig’in 3’üncü hafta erteleme maçında Galatasaray, deplasmanda İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti.

SPOR

Şiddetli yağış yüzünden iptal edilen Samsunspor - İstanbulspor Maçı 8 Kasım’da Oynanacağı açıklandı.

SPOR

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, “Geçen seneden daha güçlü bir kadro yapmak için çaba sarf ediyoruz. Dolayısıyla işimiz kolay değil"...