Hazırlıklarına Haberleri

hazırlıklarına haberleri ve güncel hazırlıklarına gelişmeleri, hazırlıklarına ile ilgili tüm video, hazırlıklarına fotoğrafları ve hazırlıklarına haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


SPOR

Sarı Lacivertli ekip, milli aradaki hazırlıklarını öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla son hızla devam ediyor.

ERBAA HABER

TFF 3‘üncü Lig 3’üncü grupta mücadele eden Merkür Jet Erbaaspor hafta sonu oynayacağı Fatsa Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

ÖZEL HABER

Beşiktaş, Süper Lig’in 27’nci haftasında 25 Şubat Pazar günü deplasmanda İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

ERBAA HABER

Merkür Jet Erbaaspor hafta sonu oynayacağı Sivas Dört Eylülspor maçı hazırlıklarına başladı.

SPOR

Galatasaray, Süper Lig’in 24'üncü haftasında 2 Şubat Cuma günü deplasmanda Samsunspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

SPOR

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda Lugano ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam Nevzat Demir Tesisleri’nde hazırlıklarına devam ediyor.

GÜNDEM

Süper Lig'in 7'nci haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda Spartak Trnava ile...

ÖZEL HABER

Trabzonspor, Süper Lig'in 6'ncı haftasında Hatayspor`a konuk olacak Trabzonspor durmadan oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

SPOR

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Danimarka ekibi FC Nordsjaelland ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde...

ÖZEL HABER

Trabzonspor’da Süper Lig’in 5’inci haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti.

ERBAA HABER

Taze sebze ve meyvelerin adresi semt pazarları, kış hazırlıklarını tamamlamak isteyenlerle dolup taşıyor. Erbaalı kadınlar domates, biber, patlıcan ve turşuluk...

ERBAA HABER

Erbaaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı 2023-2024 sezonunda 3'üncü Lig 3'üncü Grupta mücadele edecek Erbaaspor yeni sezon hazırlıklarına Erbaa'da başladı.