Halk Haberleri

halk haberleri ve güncel halk gelişmeleri, halk ile ilgili tüm video, halk fotoğrafları ve halk haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


TOKAT HABER

Tokat Halk Otobüsleri, 24 Nisan 2024 tarihli güncel hareket saatlerini paylaştı. Otobüs güzergahları ve kalkış/varış saatleri detaylı olarak açıklandı.

TOKAT HABER

Merkez üssü Turhal olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk evlerden uzak yerleşim yerlerine park ve bahçelere yerleşti.

TOKAT HABER

Tokat'tın ana caddesi üzerindeki bu türbe, kubbesi sivri olduğu için halk arasında Sivri Tekke olarak da biliniyor. Arapça Kitabesi eserin...

ÖZEL HABER

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin 'HEDEP' olan kısaltılmış ismi, parti yönetimi tarafından 'DEM Parti' olarak değiştirildi.

YAŞAM

Verusa holdinge geçit vermek istemeyen Erbaa halkı yolları kesti.

TOKAT HABER

Türk Kızılayı Turhal Şubesi Kadın Kolları, İsrail'in Filistin halkına yönelik saldırılarında zarar görenler için kermes düzenledi.

ÖZEL HABER

Manisa'da düzenlenen 10 kilometrelik halk koşusunda kalp krizi geçirerek yaşamını yitiriren mühendis Zafer Uğur Sarı (44), memleketi Konya'da toprağa verildi.

TOKAT HABER

Turhal Belediyesi 2022 yılında hizmete giren halk ekmek büfeleriyle vatandaşların kaliteli ekmeğe uygun fiyata buluşturmaya devam ediyor.

ERBAA HABER

Cumhuriyet Halk Partisi Erbaa İlçe Başkanlığı’nda bugün 38. İlçe kongresi heyecanı yaşandı.

GÜNDEM

CHP Genel Merkezi'ne yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Şu an halkın nazarında veya halkın umut olarak gördüğü kişi Ekrem...