Fırtına Haberleri

Fırtına haberleri ve güncel Fırtına gelişmeleri, Fırtına ile ilgili tüm video, Fırtına fotoğrafları ve Fırtına haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Gümüşhane Köse`de etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle sel ve taşkınlar meydana geldi, tarım arazileri zarar gördü,

GÜNDEM

Rize'de İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından 250 personelin katılımıyla, Fırtına Deresi'nde 'Sel, Taşkın, Kayıp Arama-Kurtarma Tatbikatı' gerçekleştirildi.

GÜNDEM

İzmir genelinde, bugün ve yarın için kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği uyarısı yapılarak, dikkatli olunması istendi.

GÜNDEM

Burdur'da yağışın hayatı olumsuz etkilediği Yeşilova ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu 1 evde yangın çıktı, fırtına nedeniyle de 3 evin çatısı...

TOKAT HABER

Niksar Kekün köyünde akşam saatlerinde başlayan fırtına nedeniyle başlayan yangın korku dolu anlar yaşattı.

GÜNDEM

Antalya'da sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili'ne giderken, kent merkezi boş kaldı.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara Bölgesi için fırtına ve toz taşınımı uyarısında bulundu.

GÜNDEM

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısında bulundu.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) sarı kod uyarısı verdiği Antalya'da saatteki hızı yaklaşık 70 kilometreye ulaşan fırtınaya aldırış etmeden denize girdi.

GÜNDEM

Ankara'da etkili olan fırtına ve sağanak vatandaşlara zor anlar yaşattı. Devrilen ağaçlar hasara neden olurken; ulaşımda da aksamalar yaşanıyor.

GÜNDEM

Ankara Valiliği, bugün gece saatlerinden itibaren kentte etkili olması beklenen fırtına nedeniyle ağaç devrilmesi ve çatı uçması gibi olaylara karşı...

ÖZEL HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı yapıp, dikkatli olunması yönünde çağrıda bulundu.