Erbaasondakikahaberleri Haberleri

erbaasondakikahaberleri haberleri ve güncel erbaasondakikahaberleri gelişmeleri, erbaasondakikahaberleri ile ilgili tüm video, erbaasondakikahaberleri fotoğrafları ve erbaasondakikahaberleri haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ERBAA HABER

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Şirketi, 28 Kasım 2023 Salı günü yapılacak planlı bakım çalışmaları sebebiyle Erbaa’da elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

ERBAA HABER

Erbaa Erek Mahallesinde çıkan yangında bir traktör, iki kamyonet, bir hafif ticari araç ve tarım aletleri yandı.

ERBAA HABER

Erbaa Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığınca yapılan değerlendirmede gereken standartları sağlayarak, "Anne Dostu Hastane" ünvanını almaya hak kazandı

ERBAA HABER

Erbaa’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda motosiklet kullanan bir sürücü hakimiyetini kaybeden park halindeki otomobile çarptı. Motosiklet sürücüsü hafif yaralandı.

ERBAA HABER

Filistin ve İsrail arasındaki savaş devam ederken, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Erbaa’da da Filistin’e destek amaçlı kermes düzenlendi.

ERBAA HABER

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl yaptığı açıklamada “5 yıl önce hep birlikte meydanları doldurduğumuz günlerin heyecanı, inancı baki. 2019’da büyük...

ERBAA HABER

Erbaa’ya bağlı Tanoba kasabasında çocukların kavgasında çıkan tartışma sonrası babaların kavgasında köy muhtarı hayatını kaybetti.

ERBAA HABER

Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan Yılmaz Kayalar Fen Lisesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ERBAA HABER

Erbaa'da (13.11.2023) Vefat Edenler

ERBAA HABER

Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (13.11.2023) Nöbetçi Eczaneler

ERBAA HABER

Erbaa'da Bugün (4.11.2023) Vefat Edenler

ERBAA HABER

Erbaa'da Bugün (01.11.2023) Vefat Edenler