Erbaasondakıka Haberleri

erbaasondakıka haberleri ve güncel erbaasondakıka gelişmeleri, erbaasondakıka ile ilgili tüm video, erbaasondakıka fotoğrafları ve erbaasondakıka haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kuru otların tutuşması sonucu ormana sıçrayan yangında, 2 dönüm alan zarar gördü.

ÖZEL HABER

Diyarbakır'da Kulp ilçesinde yaşayan Zeynep beyninde kan pıhtılaşması tanısı konuldu, 23 yaşındaki Zeynep Altındağ, ambulans helikopterle kent merkezine götürüldü.

GÜNDEM

Geçtiğimiz 2 ayda içerisinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında gerçekleşen 1309 operasyonda 32 kişinin tutuklandı.

ÖZEL HABER

Çanakkale Ayvacık açıklarında Yunanlılar tarafından Türkiye sularına geri gönderilen lastik bottaki 45 göçmen, Çanakkale Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı.

ÖZEL HABER

Çanakkale Kızılkeçili köyünde çıkan, ekiplerin yoğun çabası sonrası 52 saat sonra kontrol altına alındı.

ÖZEL HABER

2018 yılında hain bombalı saldırı sonucu gazi olan piyade sözleşmeli er İsmet Eraslan'ın, tedavi olduğu hastanede şehit olduğu haberi geldi.

ÖZEL HABER

Sakarya’nın Karasu, Kocaali ve Kaynarca olmak üzere 3 ilçede hava koşulları yüzünden denize girmenin yasaklandığını açıkladı.

ÖZEL HABER

Adana Kozan’da salı saat 08.44'te yaşanan 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından bugün saat 11.30'a kadar en büyüğü 4.4 olan toplamda 140...

ÖZEL HABER

Irak’ın kuzeyinde teröristlerin açtığı taciz ateşinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Can Osmaniye Düziçi ilçesinde toprağa verildi.

ÖZEL HABER

Kemer, Değirmendere Mahallesi’nde Kemer- Antalya karayolu kenarındaki ormanda akşam saatlerinde bilinmeyen nedenle çıkan yangına müdahale edilmeye devam ediyor.

GÜNDEM

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül CHP grup toplantısı sonrası yumruklu saldırıya uğradığı öğrenildi.

GÜNDEM

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: “Enflasyonu düşürmek için tedbirlerimiz sürüyor”