Ekipler Haberleri

ekipler haberleri ve güncel ekipler gelişmeleri, ekipler ile ilgili tüm video, ekipler fotoğrafları ve ekipler haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Siirt'te etkili olan yağışlar nedeniyle Kalender köy yolunda çökme meydana geldi. Ekipler, yolun onarımı için çalışmalarına başladı.

ÖZEL HABER

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, karaya vuran yunusu kurtarabilmek için, vatandaşlar ve ekipler seferber oldu. Tüm çabalara rağmen denize dönmeyen yunus, öldü.

ÖZEL HABER

Adana'da, 14 katlı apartmanın 13'üncü katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 1 saatte söndürüldü.

ÖZEL HABER

Erzincan'da etkili olan kar yağışı sonrası Karayolları ekipleri, trafikte aksamaların yaşandığı 2 bin 160 rakımlı Sakaltutan ve 2120 rakımlı Ahmediye...

ÖZEL HABER

İstanbul'da DEAŞ silahlı terör örgütü ile bağlantılı olup, kentte kurdukları illegal mescitlerde eğitim veren şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 şüpheli...

ÖZEL HABER

Hakkari'de durdurulup arama yapılan minibüste, bal kabakları içerisine saklanmış 14 kilo 100 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.

TOKAT HABER

Tokat’ta elektronik eşya teknik servisi olarak hizmet veren iş yerinin önündeki televizyonu, radyoyu ve bakır kabloları çekçeğe yükleyerek çalan 3...

ÖZEL HABER

'Kafes' operasyonları kapsamında gerçekleşen operasyonda jandarma komutanlığı tarafından yürütülen operasyonda 'Uzuner' ve 'Pelit' çeteleri olarak bilinen 2 suç örgütü çökertildi.

ÖZEL HABER

Kütahya Domaniç'te , 6 gün önce evinden çıkan ve dönmeyen zihinsel engelli Selim Ece (80), ekipler tarafından aranıyor.

ÖZEL HABER

İzmir'de hayvan otlatan Emine Metin ile Necip Gümüştaş'ı öldürdüğü iddiasıyla aranan Fikri A. polisin gerçekleştirdiği operasyonu ile yakalandı.

ÖZEL HABER

Sakarya Karasu’da , ormanda köpeklerin saldırısına uğrayan yavru karaca, ekipler tarafından tedavi altına alınarak, tedavisi devam ediyor.

ÖZEL HABER

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan FETÖ üyesi 4 kişinin sınırda yakalandığını ifade etti.