Edirnehaberleri Haberleri

edirnehaberleri haberleri ve güncel edirnehaberleri gelişmeleri, edirnehaberleri ile ilgili tüm video, edirnehaberleri fotoğrafları ve edirnehaberleri haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Edirne’nin Keşan ilçesinde polisi görünce iç çamaşırında sakladığı uyuşturucuyu çöp konteynerinin altına attığı belirlenen S.A. adlı kadın yakalanarak, gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Edirne’nin Keşan ilçesinde polis tarafından şüphe üzerine durdurularak aranan ve üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilen Y.K., gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Edirne’de Atatürk Bulvarı'na yeni döşenen su borularındaki arıza nedeniyle sızan su, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

ÖZEL HABER

Edirne’nin Keşan ilçesinde polis tarafından durdurulan ve üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilen O.Y., gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Edirne’de, haklarındaki çeşitli suçlardan aranması bulunan ve jandarma ekiplerince yakalanarak, gözaltına alınan 59 şüpheliden 39'u tutuklandı.

ÖZEL HABER

Edirne’de jandarma tarafından yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

ÖZEL HABER

Edirne’de İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalar kapsamında, olası mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla yasadışı bahis ve...

ÖZEL HABER

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde jandarma tarafından 2 evde yapılan aramada tabanca, kılıç, pala ve satır ele geçirildi.

ÖZEL HABER

Edirne’de Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan 11 FETÖ/PDY şüphelisinden 10'u, tutuklandı.

ÖZEL HABER

Edirne’nin Keşan ilçesinde devlet hastanesinin acil servisi önüne park edilen otomobilde çıkan yangın, hastane personeli ve itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

ÖZEL HABER

Edirne'de durdurulan TIR'da 10 kilogram kokain ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.

ÖZEL HABER

Edirne’nin Keşan ilçesinde şüphe üzeri aranan A.A. isimli kadının ayakkabı tabanına gizlenmiş 10 gram metamfetamin ele geçirildi.