Edirnehaber Haberleri

edirnehaber haberleri ve güncel edirnehaber gelişmeleri, edirnehaber ile ilgili tüm video, edirnehaber fotoğrafları ve edirnehaber haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Edirne'de, son 1 haftada Yunanistan'a kaçmaya çalışan 13 terör örgütü şüphelisi, gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Eyüpsultan'da inşaatın temel atma çalışmaları için yapılan kazılar sırasında toprak kaydı. Çevredeki 2 bina tedbir amaçlı tahliye edildi.

ÖZEL HABER

Edirne'de bir evin bahçesi ve içinde toplanan 100 kaçak göçmen bekçiler tarafından fark edilip, yakalandı.

ÖZEL HABER

Edirne'de İl jandarma Komutanlığı ekiplerinin son 1 haftada yapılan operasyonlarda 1090 kaçak göçmen yakalandı, 25 organizatör gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Edirne’de, yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 FETÖ/PDY şüphelisi yakalanarak tutuklandı.

ÖZEL HABER

Edirne'de polisin durdurduğu otomobilde, Suriye uyruklu 2 kaçak göçmen, üzerinde tabanca, uyuşturucu ve sahte oturma belgesiyle yakalanarak tutuklandı.

ÖZEL HABER

Edirne’de son bir haftada Yunanistan ve Bulgaristan'a çıkış yapmak isteyen 852 kaçak göçmen yakalandı. Gözaltına alınan 39 organizatörden 22'si, tutuklandı.

ÖZEL HABER

Edirne'de tartıştığı annesi Bahriye Ş.'yi (67) bıçaklayarak öldüren Barış Ş. (32), 15 saat annesinin cenazenin başında bekledikten sonra emniyete gidip...

ÖZEL HABER

Edirne'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda satışa çıkarılmak istenen Osmanlı Dönemi'ne ait 150 yıllık kılıç ve kını yakalandı.

ÖZEL HABER

Edirne Havsa’da ekipler tarafından durdurulan kamyonette nakil belgesiz taşınan 100 tavşan yakalandı.

ÖZEL HABER

Edirne'de kendisini 'askeri personel' olarak tanıtıp, vatandaşları telefonda arayıp kişileri dolandıran A.K., jandarma ekiplerince yakalandı.

ÖZEL HABER

Edirne'de Meriç Nehri üzerinden botla Yunanistan'a kaçarken jandarma ekiplerince yakalanan 27 FETÖ şüphelisinden 20'si tutuklandı.