Devrilen Haberleri

devrilen haberleri ve güncel devrilen gelişmeleri, devrilen ile ilgili tüm video, devrilen fotoğrafları ve devrilen haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, devrilen traktörün altında kalan Mehmet Karaboğaz (70), hayatını kaybetti.

ÖZEL HABER

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde virajda devrilen kamyonun şoförü Rasim Neşe, sıkıştığı yerden itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı.

TOKAT HABER

Zile’de kontrolden çıkarak şarampole devrilen otomobilin sürücüsü Cafer Alan yaşamını yitirdi, eşi Güllü Alan yaralandı.

ÖZEL HABER

Sivas’ın Gürün ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrilen TIR'ın üzerindeki alçıpan malzemelerin üzerine düştüğü otomobilde sürücü Çetin Karaşin öldü, araçlardaki...

ASAYİŞ

Konya Karapınar’da saman balyalarının üzerine devrildiği çiftçi Cevdet Karaöz(26) hayatını kaybetti.

ÖZEL HABER

Küçükçekmece'de seyir halindeki kamyonetin devrilmesi sonucu iki kişi yaralanmıştı. Devrilen kamyonet İETT otobüsündeki bir yolculunun cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

ÖZEL HABER

Aksaray'da devrilen motosikletin sürücüsü Soner Balkır (20), hayatını kaybetti.

ÖZEL HABER

Karaman'da akşam saatlerinde şarampole devrilen otomobilde aynı aileden 1'i ağır 3 kişi, yaralandı.

GÜNDEM

Osmancık’ta devrilen TIR’da yangın çıkması sonucu sürücü Murat Erdoğan(35) ve yanında bulunan babası Yaşar Erdoğan(61) yaralandı.

GÜNDEM

Bursa’da devrilen motosikletten fırlayarak yol kenarında bulunan bariyerlere çarpan sürücü Ahmet Karakaş yaşamını yitirdi.

ÖZEL HABER

Şanlıurfa'da sulama kanalına devrilen otomobilde yaşamını yitiren Zehra İnan (26) ile çocukları İshak (1) ve Seyit Süleyman (2) gözyaşları arasında...

ÖZEL HABER

Gaziantep'te devrilen TIR'ın şoförü Salih Çelik hayatını kaybetti.