Çiftçiler Haberleri

çiftçiler haberleri ve güncel çiftçiler gelişmeleri, çiftçiler ile ilgili tüm video, çiftçiler fotoğrafları ve çiftçiler haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ERBAA HABER

Erbaa’da yoğun mesai yapan çiftçiler, toprağı işlemeye ve bağlarını budamaya başladı.

ERBAA HABER

Erbaa’da bağcılık yapan çiftçilerimizin dikkatine, Üzüm bağlarında "ölü kol" Hastalığın belirtileri ve mücadelede nasıl yapılır.

ÖZEL HABER

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında çiftçilerin hesaplarına toplam 63,4 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yatırıldığını açıkladı.

ERBAA HABER

Erbaa’da Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) hasat ettikleri ürünlerini getiren çiftçiler, yaklaşık 30 dereceyi bulan sıcaklığın altında uzun traktör kuyruğu oluşturdu.

EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin hesabına toplam 3 milyar 445 milyon 874 bin TL destek ödemesi yatırılmaya başlandığını...

TOKAT HABER

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Valiliğin öncülüğünde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından DOKAP desteği ile yürütülen “Göçer Manda Yetiştiriciliğine Yenilenebilir...

ERBAA HABER

Erbaa Ziraat Odası Başkanı Arif Yılmaz Köksal bağcılık yapan çiftçileri tarlalarında ziyaret etti.

GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 124 milyon 17 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesabına aktarılacağını duyurdu.

ERBAA HABER

Erbaa Ziraat Odası Başkanı Arif Yılmaz Köksal Karayaka İle Yoldere köyü arasında tarlalarında olan çiftçileri ziyaret etti.