Cevdetyılmaz Haberleri

cevdetyılmaz haberleri ve güncel cevdetyılmaz gelişmeleri, cevdetyılmaz ile ilgili tüm video, cevdetyılmaz fotoğrafları ve cevdetyılmaz haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Erenköy Direnişi'nin 59'uncu yıl dönümünde, direnişini üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz dolaylı vergilerin azalmasına yönelik çalışma yapılması gerektiğinin altını çizdi.

ÖZEL HABER

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Deprem Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi. Yılmaz, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ile bir araya geldi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonu tekrar düşürmek için mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. 2022 yılı ekim ayından itibaren geçen 8 aylık sürede...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Litvanya Cumhuriyeti'ne gerçekleştireceği ziyaret dolayısıyla Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vekalet edecek.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere bugün Katar'a gidiyor.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Yeni asgari ücret çalışanlarımıza, ailelerine ve işverenlerimize hayırlı olsun'' dedi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti'ne ziyareti dolayısıyla Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vekalet edecek.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 13 Haziran'da başlayacak asgari ücret görüşmelerine ilişkin, "Yaşanan ekonomik gelişmeler, enflasyon başta olmak üzere değerlendirilecek ve...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak millete hizmet bayrağını değerli dostum Fuat Oktay’tan devralmak benim içim bir onurdur. Öncelikle...