Çanakkalesondakika Haberleri

çanakkalesondakika haberleri ve güncel çanakkalesondakika gelişmeleri, çanakkalesondakika ile ilgili tüm video, çanakkalesondakika fotoğrafları ve çanakkalesondakika haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde eski eniştesi emekli öğretmen Halil İbrahim B. tarafından av tüfeği ile vurulan Basri Yılmaz, yaşamını yitirdi.

ASAYİŞ

Çanakkale Bayramiç ilçesinde kendini 'jandarma' olarak tanıtıp, Döndü Ayaz'ı para ve altınlarını alarak dolandıran Doğan İriç jandarma ekiplerince tutuklandı.

ÖZEL HABER

Çanakkale Bayramiç`te kendini 'jandarma' olarak tanıtıp,70 yaşındaki Döndü Ayaz'ı para ve altınlarını alarak dolandıran D.İ. Adana'ya kaçarken otobüste yakalandı.

GÜNDEM

Çanakkale Kahramanları Parkı'nda bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk büstü, benzerlik konusundaki eleştirilere maruz kalarak yeniden gözden geçirilmek üzere kaldırıldı.

ASAYİŞ

Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yaşayan 'Marşal Adaları' bayraklı dökme yük gemisi, römorkörle demirleme yerine götürüldü.