Çanakkalehaberleri Haberleri

çanakkalehaberleri haberleri ve güncel çanakkalehaberleri gelişmeleri, çanakkalehaberleri ile ilgili tüm video, çanakkalehaberleri fotoğrafları ve çanakkalehaberleri haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Çanakkale'de, Nara Burnu'nda bulunan Boğaz ve Garnizon Komutanlığı'na yıldırım düştü, 4 asker yaralandı.

ÖZEL HABER

Çanakkale’nin Lapseki ilçesindeki Dumanlı Dağı’na mevsimin ilk karı yağdı.

ÖZEL HABER

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesinde gece boyunca fırtına nedeniyle oluşan dev dalgalar sahili dövdü.

ÖZEL HABER

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 72 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

ÖZEL HABER

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde kalp krizi geçiren kişinin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopter ile Çanakkale'ye sevk edildiğini...

ÖZEL HABER

Çanakkale’de çiftçi Birol Günal (24), Cumhuriyet’in 100’üncü yılında tarlasına traktörle sürerek 'Cumhuriyet 100 yaşında' yazdı.

GÜNDEM

Çanakkale Ayvacık`ta jandarma ekiplerince yapılan operasyonda minibüsteki 34 kaçak göçmen ile 2 organizatör yakalandı.

ÖZEL HABER

Çanakkale Eceabat`ta jandarma ekiplerince bir kamyonetin kasasında saman balyalarının arasında 27 kaçak göçmen yakalandı, 7 organizatör şüphelisi gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Çanakkale’de jandarmanın yaptığı eş zamanlı baskınlarda 560 gram esrar, 19 adet sentetik ecza hap ve 12 kök Hint keneviri bulundu,...

ASAYİŞ

Çanakkale Bayramiç ilçesinde kendini 'jandarma' olarak tanıtıp, Döndü Ayaz'ı para ve altınlarını alarak dolandıran Doğan İriç jandarma ekiplerince tutuklandı.

ÖZEL HABER

Çanakkale Bayramiç`te kendini 'jandarma' olarak tanıtıp,70 yaşındaki Döndü Ayaz'ı para ve altınlarını alarak dolandıran D.İ. Adana'ya kaçarken otobüste yakalandı.

GÜNDEM

Çanakkale Kahramanları Parkı'nda bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk büstü, benzerlik konusundaki eleştirilere maruz kalarak yeniden gözden geçirilmek üzere kaldırıldı.