Bomba Haberleri

bomba haberleri ve güncel bomba gelişmeleri, bomba ile ilgili tüm video, bomba fotoğrafları ve bomba haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak'ta 24 yaşındaki Serdar E. , takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı 23 yaşındaki Rabia S.'nin sevgilisi 24 yaşındaki Batuhan...

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bombalı saldırı hazırlığında olduğu belirtilen DEAŞ'lı teröristin Beykoz'da yakalandığını açıkladı.

ÖZEL HABER

Danimarka’da bir balıkçının ağına takılan, İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma 130 kilogram ağırlığındaki bomba, Danimarka Silahlı Kuvvetleri tarafından güvenli şekilde patlatıldı.

ÖZEL HABER

Sultangazi'de seyir halindeki kamyonun lastiği bomba gibi patladı, binanın önündeki paspas havalanarak park halindeki otomobilin üzerine düştü.

GÜNDEM

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, "İsrail kendi geleceğini bombalıyor.

ÖZEL HABER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, MİT Başkanlığı ile yürütülen çalışmalar kapsamında DEAŞ silahlı terör örgütünün sözde Irak sorumlusu, EYP uzmanı yabancı uyruklu...

GÜNDEM

Tokat’ta kaldırımda bulunan ve ekiplere ‘el bombası’ denilerek ihbar edilen cismin aslında konfeti patlatma düzeneği olduğu öğrenildi.

TOKAT HABER

Tokat'ta, İl Halk Kütüphanesi önünde bulunan şüpheli kazan, bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı. Kazanın içerisinden çorba çıktı.