Beden Haberleri

beden haberleri ve güncel beden gelişmeleri, beden ile ilgili tüm video, beden fotoğrafları ve beden haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Elazığ’da 6 Mayıs’tan beri kayıp olan 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Dilara Günana merkeze bağlı Sedeftepe köyünde toprağa gömülü olarak...

GÜNDEM

Erzincan İliç`te altın madeni sahasında cansız bedenlerine ulaşılan işçilerden Ramazan Çimen ile Kenan Öz'ün cenazeleri, bugün törenle toprağa verildi.

ÖZEL HABER

Trabzon'da, limanda cep telefonuyla görüntü çekerken fırtına kaynaklı dalgaların sürüklediği denizde kaybolan lise öğrencilerinin birisinin cansız bedenine ulaşıldı.

ÖZEL HABER

Antalya'nın Kemer ilçesinde tek başına doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra haber alınamayan Rus vatandaşı Nadezhda Larygina'nın (40) ormanda cansız bedeni bulundu.

ÖZEL HABER

Batman’daki selde suya kapılarak kaybolan 2 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

ÖZEL HABER

Kocaeli’nin Derince ilçesinde temizlik yapan belediye işçileri, Yasin K.’nin (23) kıyıya vurmuş cansız bedenini buldu.

ÖZEL HABER

İzmir' in Çeşme ilçesinde, pazar günü denize giren ve bir daha kendisinden haber alınamayan Barış Özer'in (46), cansız bedeni bulundu.

ÖZEL HABER

Burdur'da sıkışmalı kaza ihbarı alıp bölgeye giden itfaiye ekipleri, kaza yapan otomobilde çalışma arkadaşları Muharrem Çelen’in (24) cansız bedeniyle karşılaştı.

ÖZEL HABER

Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı kişinin gölette cesedi bulundu.

ERBAA HABER

Erbaa’da eski hastane bahçesinde bir kişinin cansız bedeni bulundu.