Anıtkabir Haberleri

anıtkabir haberleri ve güncel anıtkabir gelişmeleri, anıtkabir ile ilgili tüm video, anıtkabir fotoğrafları ve anıtkabir haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

ÖZEL HABER

Ankara'da CHP İl Başkanlığı'nın çağrısıyla Anadolu Meydanı'nda toplanan bir grup taraftar, Anıtkabir'e yürüyerek, dün akşam Riyad'da yaşananlara tepki gösterdi.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve beraberindeki heyet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti.

GÜNDEM

Ankara'nın başkent ilan edilişinin 100'üncü yıl dönümü, Anıtkabir ve 1'inci TBMM binasında (Kurtuluş Savaşı Müzesi) gerçekleşen törenlerle kutlandı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı öncesi YAŞ üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret te bulundular.

GÜNDEM

Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan başkanlığındaki heyet, AYM'nin 61'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti

GÜNDEM

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.