8 Haberleri

8 haberleri ve güncel 8 gelişmeleri, 8 ile ilgili tüm video, 8 fotoğrafları ve 8 haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Kars’ta bir apartman dairesindeki uyuşturucu partisine polisin yaptığı baskında, 1’i kadın, 8 kişi gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Kütahya'da 'Daltonlar' suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 8’i tutuklandı.

ÖZEL HABER

Antalya'nın Kaş ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 3 yaşındaki Mustafa Poyraz Aksoy hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

ÖZEL HABER

Düzce'de ormandan toplayıp yedikleri mantardan zehirlenen 3'ü çocuk, 8 kişiden 7'si, tedavilerinin ardından taburcu oldu.

ÖZEL HABER

Sakarya Hendek ‘da ‘patpat’ diye tabir edilen tarım aracının devrildiği kazada, römorkta bulunan 5’i çocuk, 8 kişi yaralandı.

ÖZEL HABER

Şanlıurfa'da, kendilerini 'El Halaf' çetesi olarak isimlendiren suç örgütüne yönelik operasyonda 3 şüpheli ile 8 kaçak göçmen yakalandı.

ÖZEL HABER

Çanakkale’de jandarmanın yaptığı eş zamanlı baskınlarda 560 gram esrar, 19 adet sentetik ecza hap ve 12 kök Hint keneviri bulundu,...

ÖZEL HABER

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde durdurulan minibüste yapılan aramada 8 kaçak göçmen ile 1 organizatör yakalandı.

SPOR

Süper Lig'de sezona 8'de 8 yaparak başlayan Fenerbahçe, milli araya lider olarak girdi.

SPOR

Dijital Atama Yöntemi ile belirlenen hakemler ve haftanın programı şu şekilde;

ÖZEL HABER

Tekirdağ'da dün gerçekleştirmiş olduğu yaptığı uygulamada çeşitli suçlardan aranan 8 şüpheli, yakalandı.

ÖZEL HABER

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sahte yatırım ve borsa siteleri üzerinden vatandaşları dolandırdığı tespit edilen şüphelilere yönelik Ankara merkezli...