12 Haberleri

12 haberleri ve güncel 12 gelişmeleri, 12 ile ilgili tüm video, 12 fotoğrafları ve 12 haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Ticaret Bakanlığı, Mersin, Edirne ve Şırnak'ta toplam 112,4 milyon Türk lirası değerinde uyuşturucu ile gümrük kaçağı altın ve çeşitli eşya...

ÖZEL HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5 ilde gerçekleştirilen 'Kalkan-12' operasyonlarında, 49 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 142 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.

ÖZEL HABER

Bartın'da, aynı köyde yaşadıkları 12 yaşındaki kız çocuğunu kaçırıp, kent merkezindeki bir metruk binada cinsel istismarda bulunan S.K.(61) ve Ö.Ç.(24)...

ÖZEL HABER

İzmir merkezli 6 ilde, uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 12'si, tutuklandı.

ÖZEL HABER

Mersin'de, site görevlisinin kaybolan, kaçırıldığı öne sürülen kızı 12 yaşındaki İsnur T. Şanlıurfa'da bulundu. İsnur T. ailesine teslim edildi.

ÖZEL HABER

Samsun'da havaya ateş açıp, görüntüleri sosyal medyadan paylaşan 12 şüpheli, yakalandı.

ÖZEL HABER

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamalarda Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 12 kişiyi yakaladığı açıkladı.

ÖZEL HABER

Kaçak yollar ile Türkiye’den Yunanistan ve Suriye’den kaçak yollar ile geçmeye çalışan 12 kişi kişi kıs kıvrak yakalandı.