Çöktü Haberleri

çöktü haberleri ve güncel çöktü gelişmeleri, çöktü ile ilgili tüm video, çöktü fotoğrafları ve çöktü haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Kartal’da 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı. Yaralı...

ÖZEL HABER

Osmaniye'de yapımı süren deprem konutlarında iskelenin çökmesi sonucu 4 işçi, yaralandı.

ÖZEL HABER

Mardin'in Artuklu ilçesinde, sürücüsün kontrolünü yitirdiği otomobil, inşaat halindeki bina ile istinat duvarı arasındaki boşluğa düştü. Kazada otomobilde hasar oluştu.

ÖZEL HABER

Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) dün yaptıkları açıklamada, Gazze Şeridi'nin işleyen en büyük hastanesi olan Nasser Hastanesi'nde hayati tıbbi hizmetlerin çöktüğünü...

ÖZEL HABER

Diyarbakır’da depremde ağır hasar alınca boşaltılan 8 katlı bina, yıkım sırasında çöktü. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

ÖZEL HABER

Ataşehir'de 2 katlı binanın 1'nci katında bulunan dairenin balkonu çöktü. Olay sırasında kaldırımda kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

TOKAT HABER

Tokat’ta , çocuk parkının istinat duvarı çöktü. Çökme anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

ÖZEL HABER

Eskişehir'de, 10 yıldır kullanılmayan 2 katlı bina çöktü. Bina sahibi Mustafa Gören, evin 70 yıllık olduğunu söyledi.

ÖZEL HABER

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde yoğun yağmurun ardından yaşadığı çadırın üzerine çöken istinat duvarının altında kalan Durmuş Kafa (60), yaşamını yitirdi.

GÜNDEM

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 6 Şubat'taki depremde ağır hasar alan 7 katlı bina, yıkım çalışması sırasında çöktü.

ÖZEL HABER

Şişli'de etkili olan yağmur sonrasında Kadırgalar Caddesi'nde yolda çökme gerçekleşti. Oluşan çukur sebebiyle trafikte yoğunluk yaşandı.

GÜNDEM

Batman’da bir cami inşaatı sırasında iskelenin çökmesi sonucu altında kalan 4 işçi yaralandı.