Erbaa Belediye Başkan Adayı Melike Tepecik Anıtkabir'i Ziyaret Etti Erbaa Belediye Başkan Adayı Melike Tepecik Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Kaymakam Dr. İsmail Altan Demirayak Başkanlığında Komisyon üyeleri ile birlikte İl Genel Meclis Üyeleri Ali Aslan ve Mesut Er, Alan Köyü Muhtarı Mehmet Yağcı ve Aydınsofu Köyü Muhtarı Dilaver Şanlı‘nın katılımıyla Kaymakamlık Toplantı Salonunda yol yapım işi ihalesi yapıldı. İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve KÖYDES kapsamında Gökal Beldesi 10 km parke taşı ve Keçeci Köyü 3,9 km Parke taşı ihalesi yapıldı. Ayrıca Kızılçubuk köyü 3 km parke taş ve Salkımören köyü 2 km parke taşı, Bağpınar köyü 1,5 km parke taşı yapılması planlandı. Doğanyurt Ayan ve Pınarbeyli köylerinin 2. Kat asfalt çalışması planlanmış olup, Tepekışla Doğanyurt arası yolun 500 metrelik drenaj ve dolgu çalışması yapıldı.

Kaymakam Dr. İsmail Altan Demirayak daha sonra Doğanyurt, Pınarbeyli, Ayan, Gümüşalan ve Aydınsofu köylerinin asfalt yama çalışmaları yerinde inceledi. 
Edinilen bilgilere göre İverönü, Evciler, Oğlakçı, Küplüce, Endikpınar güzergahı asfalt yama çalışmaları ise çok yakında başlanacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim