Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, polis ekipleri kaçan Şüpheli A ve Şüpheli B’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Koca Mustafapaşa Mahallesi Berber Şefik Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Fatih Aksaray’dan aldığı Şüpheli A ve Şüpheli B ile kafenin bulunduğu sokağa gelen Taksi Şoförü A, bir süre sokakta tur attı. Ardından yüzünü maskeyle gizleyen şüphelilerden biri, kapalı olan kafeye silahla ateş açtı.

Saldırının ardından şüpheliler, taksi şoförünü alıkoyarak araçla olay yerinden uzaklaştı. Ancak bir süre sonra yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle taksiden inen 2 şüpheli yaya olarak kaçmaya devam etti. Taksi şoförü daha sonra kendi isteğiyle polis merkezine giderek ifade verdi.

TBMM’de 2026 Bütçe Görüşmeleri Başladı
TBMM’de 2026 Bütçe Görüşmeleri Başladı
İçeriği Görüntüle

SALDIRI ANI KAMERADA

Olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde saldırganın taksinin arka camından kafeye doğru ateş ettiği, çevredekilerin panikle kaçıştığı anlar yer aldı.

Polis, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA