14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında İYİ Parti Tokat Milletvekili Adayı Fatih Demirkol çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Tokat Sanayi sitesi esnaflarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Demirkol Türkiye’nin artık değişime ihtiyacı olduğunu söyledi. Her vatandaşın ekonomik alanda sorun yaşadığını belirten Demirkol “İnşallah 15 Mayıs sabahı iktidara geldiğimizde vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz. Bütün vatandaşlarımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Artık bu değişim vaktinin geldiğine inanıyorlar.Sevdası büyük olanın imtihanı da büyük olur. Sevdamız büyük. İmtihanımız zor ve ağır. Bu yükün farkında olarak bu kutlu yola çıktık. Değerli Tokat Sanayi Sitesi esnafımızı ziyaret edip sorunlarını dinledik. Bu sorunların çözümü İYİ’lerde. Esnafımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Birlikte başaracağız” dedi.

Tokat'ın Acil Çözüm İhtiyacı: AFAD Lojistik Merkezi ve Kentsel Dönüşüm Tokat'ın Acil Çözüm İhtiyacı: AFAD Lojistik Merkezi ve Kentsel Dönüşüm


ÇÖZÜM ÜRETEN KAPSAMLI BİR SİYASET SÜRDÜRECEĞİZ


Fatih Demirkol "Tokat’a, ülkeye, millete sahip çıkacak, yoksulluğu, işsizliği bir daha dirilmemek üzere yok edeceğiz. Sizleri yaptığınız işlerde heveslendirecek, ayağa kaldıracak, beklentilerinizi bir an önce karşılayacak bir yönetim anlayışını ortaya koyacağız. Türkiye’nin öz kaynaklarını öz evlatlarına değil de başka yerlere aktarmak yerine biz önce kendi insanımıza sahip çıkacağız, onların dertleriyle dertlenecek, sorunlarına yönelik çözüm önerileri üreteceğiz. Biz öz kaynaklarımızı öz evlatlarımıza aktaracağız. Seçim beyannamemizde esnafımıza yönelik çalışmalarımız var. İYİ Parti olarak bizler, esnafın sadece hatırını soran değil, derdine ortak olan ve çözüm üreten kapsamlı bir siyaseti sürdürme kararlılığındayız. Dış ticaret ve e-ticaret sisteminin daha ileri seviyeye getirilmesi için projelerimiz hazır. Sanayi esnafımız için özel çalışmalarımız var. Topyekun bir kalkınma hamlesi yapmak lazım. Bu da sanayileşme ile mümkün, üretmekle mümkün! Sanayi esnafının bütün sıkıntılarını gidereceğiz, az kaldı"ifadelerine yer verdi.

daaee286-24ec-4050-abb1-c47feb42efeb