Fatih Başara: “DAHA İLERİ ERBAA, YENİDEN ERBAA İÇİN HAZIRIZ KARARLIYIZ”

AK Parti Erbaa İl Genel Meclis Üyesi Fatih Başara, Erbaa’yı özlenen hizmetlerle buluşturmak için gece-gündüz demeden çalışacaklarını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Erbaa İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Erbaa İl Genel Meclis Üyeliğine Erbaa’nın iş insanlarından Fatih Başara da aday gösterildi. İl Genel Meclis Üyeliği Adaylığıyla ilgili basın mensuplarına yazılı açıklama yapan İş İnsanı Fatih Başara, Erbaa’nın geleceği için 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerine kadar girilmedik gönül, sıkılmadık el ve gidilmedik kapı kalmayıncaya kadar çalışacaklarını belirtti.

ERBAA’MIZ İÇİN HAZIRIZ KARARLIYIZ

AK Parti Erbaa İl Genel Meclis Üyesi Adayı iş insanı Fatih Başara yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde AK Kadrolar olarak hep birlikte Erbaa’mızı daha ileriye taşımak için, Erbaa’mızı özlediği hizmetlere yeniden kavuşturmak için, Türkiye Yüzyılına giden yolda Erbaa’mızı daha güçlü ve lider bir ilçe konumuna getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Doğduğum şehir Erbaa, büyüdüğüm şehir Erbaa, yaşadığım şehir Erbaa. Biz bu şehre sevdalıyız, bu şehrin her bir ferdiyle bir ve bütünüz. Hiçbir zaman ayrılmadık, ayrıştırmadık, hep bu şehre hizmet etme gayesini güttük. Bugün de hamdolsun bu gaye için elimizi taşın altına koyma vakti geldi.

Erbaa'da Bugün (15.05.2024) Vefat Edenler Erbaa'da Bugün (15.05.2024) Vefat Edenler

Erbaa İl Genel Meclis Üyesi Adaylığına bizleri layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye, Anayasa Komisyonu Başkanımız ve AK Parti Tokat Milletvekilimiz Av. Yusuf Beyazıt’a, AK Parti Tokat Milletvekillerimiz Av. Mustafa Arslan ve Dt. Cüneyt Aldemir’e, AK Parti Tokat İl Başkanlığımıza, AK Parti Erbaa İlçe Başkanlığımıza ve Teşkilatımıza, AK Parti Teşkilatımızın her bir kademesindeki değerli Başkan ve üyelerimize, Türkiye Yüzyılı hedeflerine birlikte adım attığımız değerli dava arkadaşlarıma ve kıymetli Erbaalılara çok teşekkür ederim.

AK Parti Erbaa Belediye Başkan Adayımız Ömer Çetin ve AK Parti Erbaa Teşkilatımızla 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerine kadar girilmedik gönül, sıkılmadık el ve gidilmedik kapı kalmayıncaya kadar çalışacağız.

PROJELERİMİZLE LİDER ERBAA’YA DOĞRU

Gerek Erbaa Belediye Başkan Adayımız Ömer Çetin ve gerekse AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Aday arkadaşlarımızla birlikte oluşturduğumuz projelerle Erbaa’mızı lider ve öncü bir konuma getireceğiz. Ekip ruhu ile durmadan yorulmadan Erbaa’mız için çalışacak, sizler için yol yürüyeceğiz.

Erbaa’nın geleceğini şekillendirecek projelerimizle sorunları bir bir çözecek, Erbaa’mızı özlenen hizmetlere kavuşturacağız.

Adaylık sürecimizde bizlere teveccüh göstererek destekleri ve dualarıyla yanımızda olan bütün kardeşlerimize, annelerimize, büyüklerimize, küçüklerimize bütün Erbaalılara teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.”

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)