İl Genel Meclis Üyesi Adayı Fatih Başara, AK Parti Erbaa İl Genel Meclis Üyesi Adayları Oğuzhan Önal, Ahmet Öztürk, Halil Diş ve AK Parti Erbaa İlçe Teşkilatı üyeleriyle; Küplüce, Endekpınar ve Evciler Köylerini ziyaret ederek, köy sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi.

Köy kahvehanelerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Erbaa İl Genel Meclis Üyesi Adayı Fatih Başara, Erbaa’yı Türkiye Yüzyılı şehirleri arasına katmak için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Erbaa'da Pazar Tezgâhlarına Yaz Geldi Erbaa'da Pazar Tezgâhlarına Yaz Geldi

Fatih Başara köy sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugün Türkiye Yüzyılına giden yolda Erbaa’mızı daha ileri, daha güçlü ve lider bir konuma getirmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu kutlu yola revan olduk. Dünya mazlumlarının ve gariplerin umudu, ömrünü ülkesine ve milletine adamış, Milletin Adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün 70’inci doğum günü. Rabbim daha nice yıllara birlikte ulaşmayı nasip etsin.

Türkiye’miz bugüne kadar birçok badireler atlattı. Son yıllarda yaşadığımız darbe süreci, pandemi süreci ve ülkemizi büyük bir üzüntüye boğan deprem süreci; hamdolsun hükumetimizin başarılı çalışmaları ile bir bir atlatıldı, yaralarımız kısa sürede sarıldı. Şimdi yeni bir aşkla, yeni bir heyecanla Türkiye Yüzyılı için çalışmaya başladık.

Erbaa’mızı Türkiye Yüzyılı şehirleri arasına katmak için devletimizle, milletimizle değerli Erbaalılarla el ele, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.

Gittiğimiz her kapıda büyük bir samimiyet, destek ve dualarla karşılanıyoruz. Ne kadar şükretsek azdır. Erbaa’mızın insanı hamiyetperver, misafirperver, gönlü geniştir. Bizler bu topraklara aşığız, bu toprakların öz evladıyız. Değerli hemşehrilerimizin destekleri ile 31 Mart Yerel Seçimlerinde inşallah Erbaa’da yeni bir destana imza atacağız. Dün olduğu gibi bundan sonra sizlerle bir ve beraberce karar verecek, tüm sorunları tek tek aşacağız. Bizleri gönül hanelerinde içtenlikle, samimiyetle misafir eden, Erbaa derdimize ortak olan, duaları ve destekleriyle yanımızda olan bütün Erbaalılara teşekkür ederiz.

Değerli dava arkadaşlarımız, yol arkadaşlarımızla büyük ve güçlü Erbaa’mız için durmak yok, yola devam diyoruz inşallah. Rabbim tüm kardeşlerimizden razı olsun” dedi.

Toplantılara ev sahipliği yapan Küplüce, Endekpınar ve Evciler Köyü sakinleri İl Genel Meclis Üyesi adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, köylerine ilişkin istek ve taleplerini ilettiler.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)