Beykoz’da Yolu Çamurlu Su Bastı
Beykoz’da Yolu Çamurlu Su Bastı
İçeriği Görüntüle

Yangında ağır yaralanan M.Ç (55), oğlu T.Ç (30) ve baba M.Ç (55), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı olay, aile yakınlarını ve mahalle sakinlerini yasa boğdu.

Yangın, 11 Ekim günü saat 22.00 sıralarında Karacasu ilçesine bağlı Çamarası Mahallesi’nde bulunan iki katlı bir evde meydana geldi. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangını fark eden çevre sakinleri, durumu vakit kaybetmeden yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak için çalışma başlattı. Yaklaşık iki saat süren müdahalenin ardından yangın söndürüldü. Ancak evde çıkan yangın sırasında yaralanan M.Ç, eşi M.Ç ve oğulları T.Ç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Durumlarının ağır olması nedeniyle Ç. ailesi, ileri tedavi için İzmir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan aile üyelerinden M.Ç, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Ç.’ın vefat haberi, ailesi ve yakınları başta olmak üzere bölgede büyük üzüntüye neden oldu. M.Ç’ın cenazesi, memleketi Karacasu’da bulunan mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Yangında ağır yaralanan 30 yaşındaki T.Ç’dan da acı haber geldi. Hastanede tedavisi devam eden genç adam, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ailenin yaşadığı acı, baba M.Ç’ın da yaşamını yitirmesiyle daha da büyüdü.

Hastanede tedavi gören 55 yaşındaki M.Ç da bugün hayatını kaybetti. Böylece Karacasu’da meydana gelen yangında aynı aileden üç kişi yaşamını yitirmiş oldu.

M.Ç ve oğlu T.Ç’ın cenazeleri, Çamarası Mahallesi mezarlığında düzenlenen defin işlemlerinin ardından toprağa verildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemenin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA