Elektirik Kablosu Düştü İnek Telef Oldu Elektirik Kablosu Düştü İnek Telef Oldu

Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesindeki 5 katlı apartmanın 1’inci katında dün gece saatlerinde meydana gelen olayda 3 çocuk babası Turgut Y. iddiaya göre kumar parası sebebiyle eşi Bahar Y. ile tartıştı. Bunun üzerine Turgut Y. eşi ve çocukları Uğur(5), Züleyha(3) ve Mehmet Y’.yi mutfaktan aldığı bıçakla rehin aldı.

Evden gelen sesler üzerine komşuları polisi arayıp ihbarda bulunurken olay yerine gelen polis ekipleri Turgut Y’nin eşi ve çocuklarını rehin aldığını gördü. Mahalleye itfaiye, ambulans ve özel harekat timleri yönlendirildi. Polisin Teslim ol çağrısına, babam gelsin namus sözü veriyorum kapıyı açacağım diye yanıt veren Turgut Y’nin talebiyle babası Fevziye Y. polis ekipleri tarafından olay yerine getirilse de, Turgut Y. kapıyı açmamakta diretti.

İkna çalışması sonuç vermeyince özel harekat ekipleri kapıyı koçbaşı ile kırarak daireye girdi ve kadın ve 3 çocuğunu kurtardı. Yüzüne biber gazı sıkılan Turgut Y. ifadesi için polis merkezine götürüldü. İfadesi sonrası mahkemeye çıkarılan Turgut Y. serbest bırakıldı.