Polisin Parmağını Isıran Şüpheli Tutuklandı
Polisin Parmağını Isıran Şüpheli Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Savcı, sanığın 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Duruşma, taraf avukatlarının savunma hazırlamak üzere süre istemesi nedeniyle ertelendi.

Bağcılarda eşini ve oğlunu öldürüp, tarlaya gömen sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi

9 Mart 2024 tarihinde meydana gelen olayda, Zeynep ve Tarık Bedir’den haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Yapılan araştırmalar sonucunda, Zeynep Bedir’in boşanma aşamasında olduğu ve eşi Cengiz Bedir hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu ortaya çıktı. Ekipler, Cengiz Bedir’i teknik ve fiziki takibe aldı. Şüphelinin, gece saatlerinde Kırklareli’deki bir tarlasına sık sık gidip geldiğinin belirlenmesi üzerine gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgusunda itirafta bulunan Cengiz Bedir, eşi ve oğlunu öldürüp tarlasına gömdüğünü söyledi. Verdiği ifadeyle birlikte bölgeye giden ekipler, Zeynep ve Tarık Bedir’in cansız bedenlerine ulaştı.

Savcıdan Ağırlaştırılmış Müebbet Talebi

Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davada, tutuklu sanık Cengiz Bedir duruşmada hazır bulundu. Dosyada eksik husus kalmadığını belirten mahkeme heyeti, savcıya esas hakkındaki mütalaasını sunması için söz verdi. Savcı, sanığın “Eşe ve alt soya karşı tasarlayarak kasten öldürme” suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

Dosyada yer alan diğer iki tutuksuz sanık hakkında ise “Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” suçundan 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Duruşma Ertelendi

Taraf avukatları, mütalaaya karşı savunma hazırlamak için süre talep etti. Mahkeme heyeti, talebi kabul ederek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: DHA