Olay, saat 00.15 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesinde meydana geldi. İddialara göre, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler araçla ,Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen ve Yusuf Erzen'nin bulunduğu tekel bayisine geldi.  İş yerinde çıkan tartışmanın büyümesi üzerine, şüpheliler üzerlerinde taşıdıkları  silahlarla Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen, Yusuf Erzen ateş açıp kaçtılar.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, Batuhan Bayındır ile Yunus Emre Erzen'nin hayatını kaybettiğini, Yusuf Erzen'nin ise yaralandığını belirledi. Yaralı Erzen, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Tokat, Amasya ve Ordu'da Döngel, Artvin'de Muşmula Tokat, Amasya ve Ordu'da Döngel, Artvin'de Muşmula

Polis ekipleri saldırının gerçekleştiği iş yerinde yaptığı incelemelerin ardından kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı.

Öte yandan, aynı tekel bayisine daha  önce de benzer bir silahlı saldırının gerçekleştiği, gerçekleşen saldırıda ölü ve yaralanın olmadığı öğrenildi.