Milletvekili Aldemir, ilçeye kazandırılması planlanan kütüphanenin çocuklardan gençlere, öğrencilerden tüm kitapseverlere kadar geniş bir kesime hizmet vermesini hedeflediklerini belirtti. Milletvekili Cüneyt Aldemir, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Coşkun Yılmaz’ı ziyaret etti. Görüşmede Erbaa ve Zile ilçelerinin halk kütüphanesi projeleri ele alındı. Ziyaretin ardından yazılı açıklama yapan Aldemir, Erbaa Halk Kütüphanesi projesinin 2027 yatırım programına dahil edildiğini duyurarak ilçenin ihtiyaçlarına cevap verecek bir kütüphane kazandırmak için çalıştıklarını ifade etti.

ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN BİR BULUŞMA NOKTASI
Milletvekili Aldemir, yeni kütüphanenin hemşehrilerinin severek kullanacağı bir mekân olmasını istediklerini vurguladı. Çocukların kitaplarla tanışabildiği, gençlerin ders çalışabildiği ve vatandaşların kitap almak için uğrayabildiği bir kütüphane hedeflediklerini dile getirdi. Açıklamasında kütüphanelerin günlük yaşamın bir parçası haline gelmesine yönelik beklentisini paylaşan Milletvekili Aldemir, Erbaa’ya yakışan bir hizmeti ilçeye kazandırmayı amaçladıklarını kaydetti.
BAKAN YARDIMCISI YILMAZ’A TEŞEKKÜR
Erbaa ve Zile’nin halk kütüphanesi projelerine ilişkin görüşmenin ardından Bakan Yardımcısı Dr. Coşkun Yılmaz’a teşekkür eden Aldemir, gösterdiği ilgi ve verdiği destekten dolayı memnuniyetini ifade etti. Erbaa Halk Kütüphanesi projesinin yatırım programına alınmasıyla birlikte ilçeye yeni bir kültür ve eğitim mekânı kazandırılması yönünde adım atılmış oldu.





