TFF 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele eden Merkür Jet Erbaaspor Kulüp Başkanı Halis Din, 18 Haziran 2023 yılında yapılan Olağan Genel Kurulu’nda başkan seçilmişti. 2023-2024 Sezonunun başlangıcında yaptığı flaş transferle ve hedefinin 2.lig olduğunu üstüne basa basa her fırsatta söyleyen Başkan Halis Din’in istifa ettiği yönünde haberler çıktı. Aklımdaki Futbol programında Merkür Jet Erbaaspor Başkanı Halis Din’in istifa ettiği yönünde haber geçilmesi gündeme bomba gibi düşen istifa söylentisi henüz doğrulanmadı.

Halis Din kanalın sosyal medya hesabına yapılan yorumların altına şu şekilde cevap verdi.

Bir kez ve daha yüksek sesle:

Tokat'ta Kurban Bayramı Yaklaşırken Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu! Tokat'ta Kurban Bayramı Yaklaşırken Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu!

Bu takım 2.lige çıkmayacak Şampiyon olacak

“Önemli olan kurumun devamlılığı. Bu takım başkansız da Şampiyon olacak güçtedir. Fatih beyle görüştüm ama önce biraz daha sakinleşip ne yapacağım konusunda son kararımı vereceğim.”

“Hata yok sadece 2.lige çıkmak yetmez Şampiyon olarak çıkacağız. Ve o kupayı beraber kaldıracağız!”  yorumlarında bulundu. Başkan Halis Din’in bu ifadeleri gündem oldu. 

TFF 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele eden Merkür Jet Erbaaspor Başkanı Halis Din ve kulüp tarafından herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Şaban Konyar