İşçi olarak Başladı Kendi Fabrikasını Kurdu İşçi olarak Başladı Kendi Fabrikasını Kurdu

TFF 3’üncü Lig 3’üncü grupta liderlik mücadelesi veren temsilcimiz Erbaaspor, deplasmanda Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor karşı karşıya geldi.  Mavi-Beyazlı ekip 3-2 yenilerek sezonun ilk puan kaybını yaşadı.
Şanlıurfa deplasmanından mağlubiyetle  dönen Erbaaspor  maçı yöneten Hasan Avcı hakkında sert açıklamalarda bulundu. Kukübün sosyal medya hesabından yazılı açıklamalarda bulanan Erbaaspor, 
“1 Ekim Pazar günü Karaköprü ’de oynadığımız maçta, gerek hakem kararları gerekse tribünde yaşananlar maalesef maçın önüne geçmiş, Türk Futbolu adına utanç kaynağı olmuştur. Maçın orta hakemi Hasan AVCI skandal kararlara imza atmıştır.
Rakip takım lehine verilen 1. penaltı kalecimiz tarafından kurtarılmıştır. 2. devre 1-0 öndeyken taraftarın da baskısıyla penaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda elleri kapalı olan oyuncumuzun eline çarpan topa penaltı kararı verilmiş, bu penaltı maç sonu rakip takım oyuncularının söylediği gibi tam anlamıyla skandaldır. Maçın devamında rakip lehine çalınan kolay düdükler, taraflı tarafsız herkesin tepkisini toplamıştır. Böyle bir ortamda maçın 67. dakikasında haksız yere 2. penaltıya maruz kalmış bir takımın oyuncusuna yapılan sert müdahaleye, tepkiler üzerine geç de olsa faul veren hakem rakip oyuncuya kart göstermemiştir. Kendisine yapılan hareketi ‘’iki eliyle bileğime vuruldu’’ diye gösteren oyuncumuza alkış yaptın diyerek ardından demediği halde ‘’bravo ‘’ dedin diyerek ikinci sarı kartla ihraç eden hakemi kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
Bu sırada protokol tribününde kulüp başkanımıza ve teknik ekibimize yapılan sözlü ve fiziki müdahaleler, Türk Futbolu adına utanç kaynağıdır. Görevli polislerin başkanımıza ve teknik direktörümüze yaptığı fiziki müdahaleler için tüm haklarımızın saklı olduğunu belirtmek isteriz. Bu olaylar sonrası maçın 70. dakikasında başkanımız, teknik direktörümüz, yapılan fiziki saldırılar sonucu emniyet güçleri tarafından stadyum dışına çıkartılmış ve kalan sürede maçı takip etmeleri engellenmiştir. Bu olay inanılması güç ve spor ahlakına uymayan bir davranıştır. Maç sonunda oyuncularımıza bir metre mesafeden tüküren ve küfreden rakip taraftarlara hiçbir müdahalede bulunmayan bazı emniyet mensupları, uyarılarımız sonrası ‘’isterseniz şikayetçi olun’’ diyerek şaşırtıcı bir tavır sergilemişlerdir. 
Konukseverliğini her zaman bildiğimiz Şanlıurfa Halkını tenzih ederek yaşanan bu olayları kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.” İfadelerine yer verildi.
Merkür Jet Erbaaspor Kulübü Yönetim Kurulu.