Zorlu deplasmanda gösterilen performanstan memnuniyet duyduğunu belirten Güller, takımın sadece skora değil, sahaya koyduğu karaktere de vurgu yaptı.

“Maça Planımızı Koyduk, Öne Geçtik”

Şanlıurfa’nın ilk dört maçını kazanan formda bir takım olduğunu hatırlatan Güller, maçın başında rakibin seyirci desteğini de arkasına alarak baskılı oynadığını belirtti. Erbaaspor’un buna karşılık olarak ayağa paslarla rakibin baskısını kırdığını ve geçiş oyunu sayesinde ilk golü bulduğunu dile getirdi.

“Deplasmanda baskılı bir rakibe karşı topu yere indirerek oynadık ve bu planımız işe yaradı. Oyunu kontrol edip öne geçtik.”

“Hatalarımıza Rağmen Geri Adım Atmadık”

İlk yarıda yaşanan bireysel bir hata ve sonrasında verilen tartışmalı penaltı sonucu skorun aleyhlerine döndüğünü ifade eden Güller, takımının bu duruma rağmen mücadeleyi bırakmadığını söyledi: “2-1 geriye düşmemize sebep olan pozisyonlar, moral bozucuydu. Ancak oyuncularım reaksiyon vermekte gecikmedi” dedi.

5 kişi, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

“Son Dakika Golü Sadece Puan Değil, Mesaj Taşıyor”

Erbaaspor’un ikinci yarıda oyunun kontrolünü ele alarak daha fazla topa sahip olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, yapılan oyuncu değişiklikleriyle birlikte oyunun son bölümünde beraberlik golünü bulduklarını belirtti.

“O gol sadece skoru eşitlemedi. İnancımızı, kenetlenmiş yapımızı ve sahada adalet isteyen duruşumuzu da temsil etti. Bu, bizim takım olma ruhumuzun bir göstergesiydi.”

Erbaa Çarşamba Pazarı’nda Fiyatlar Dikkat Çekiyor: Domates ve Üzüm Zirvede, Kışlık Sebzeler Daha Ucuz
Erbaa Çarşamba Pazarı’nda Fiyatlar Dikkat Çekiyor: Domates ve Üzüm Zirvede, Kışlık Sebzeler Daha Ucuz
İçeriği Görüntüle

6 kişi, amerikan futbolu oynayan insanlar, futbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

“Her Şartta Ayakta Kalan Bir Takım Olacağız”

Cihat Güller, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı: “Zorlu deplasmanda son saniyeye kadar pes etmeyen bir takımım var. Ne olursa olsun mücadele etmekten vazgeçmeyen, sahada kalmayı bilen bir ekibiz. Bu duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz. Emeği geçen tüm oyuncularımın yüreğine sağlık” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Sabriye Er Kelkit Gazetesi